Szikvizes palackok

 

Saját tervezésű és bérmunkában gyártott  műanyag szikvizes palackok, az elmúlt 20 éves tapasztalataink alapján.

Minden szériát a gyárban és saját magunk is ellenőrzünk, nyomáspróbát, összehasonlító vizsgálatokat, ejtéspróbát és esztétikai szemrevételezést végzünk.

 

Szikvizes palackjaink :

 

IMG_1839

 

 

 

Kettő literes szikvizes palack, 79 gr.-os előformából, háztartásoknak és üzemek védőital ellátására ajánljuk.

 

 

 

 

 

IMG_1846

 

Nyomáspróbázott 2 ltr-es palack, felhasadó nyomásérték 18-21 bar között. Élelmiszerbiztonsági és fogyasztóvédelmi szempontból fontos, hogy az oldalán hasad a palack.

 

 

 

 

 

IMG_5303 

     

1 literes műanyag gasztró szikvizes palack  62 gr. előformából, elsősorban a vendéglátás és rendezvények részére ajánljuk.

Felhasadó nyomáspróba érték: 18-20 bar között. Élelmiszerbiztonsági és fogyasztóvédelmi szempontból fontos, hogy az oldalán hasad a palack.

 

 

 

 

 

IMG_5301

 

1.5 literes “duci” műanyag szikvizes palack, 79 gr. előformából. Mérete megegyezik a hagyományos 1 literes szódásüveggel, de nagyobb űrtartalommal. Minden célra alkalmas, a háztartási hűtőkben az ajtóba is elfér.

Felhasadó nyomásérték : 21 bar felett, volt olyan palack, amit nem tudtunk szétrobbantani! Élelmiszerbiztonsági és fogyasztóvédelmi szempontból fontos, hogy a palackok az oldalukon hasadnak.

 

 

 

IMG_5294

 

1.5literes műanyag szikvizes palack 79 gr. előformából, a 12 férőhelyes rekeszhez tervezve.

Felhasadó nyomásérték: 20 bar felett. Élelmiszerbiztonsági és fogyasztóvédelmi szempontból fontos, hogy a palackok az oldalukon hasadnak fel.

   
   
Figyelem!!! : Egyéni megrendelésre továbbra is gyártunk 106g-os előformából készített palackokat! Keresse irodánkat egyeztetés végett e-mail-en, vagy telefonon: (+36-1) 215-45-40   

Az AQUA-NOVA Kft. által gyártott szódás palackok követelményeinek bemutatása, és mérési eredmények.